×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : info@lesnaiades.com
Nos bureaux sont ouvert du lundi au vendredi, de 9h à 17h

 

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Le vieux port de St Tropez
Sainte Maxime
PREV
NEXT

Shopping i Saint Tropez-bugten

Saint Tropez-bugten er et traditionsrigt område som – naturligvis – kan takke den internationalt kendte Saint-Tropez og dens mange luksusbutikker for sit ry.

Hvorfor ikke forkæle dig selv med en miniferie i regionen?! Du behøver ikke engang at tage bilen, lede efter en parkeringsplads… 20 minutters gang fra campingpladsen ligger de grønne både – Les Bateaux Verts – der sejler fra Port-grimaud til Saint Tropez! Billetterne kan du købe i campingpladsens reception.

Selv de daglige indkøb har en duft af ferie, når du befinder dig ved Saint Tropez-bugten – velkommen til de provencalske markeder! Uanset om det er i løbet af ugen eller i weekenden, så er der altid et marked i en landsby, hvor du kan købe lokale varer, fisk, ost, delikatessevarer og grøntsager… Ved siden af boder med blomster, planter, tøj og andre håndlavede produkter, en cocktail af smag og farver, som oftest udbydes til salg i en festlig og hyggelig markedsstemning. Du kan ikke holde ferie i Sydfrankrig uden at tage på et ægte provencalsk marked, som er det sted, hvor folk mødes og udveksler, og hvor meget gamle handelstraditioner stadig holdes i hævd! Du vil få udleveret en liste over de største markeder i området, når du ankommer, dette vil gøre dit ophold meget mere bekvemmeligt.

Desuden er der ofte loppemarkeder og antikmarkeder i weekenderne og på helligdage i de omkringliggende byer. Vi anbefaler det i Jas des Roberts i Grimaud hver søndag morgen. Vent ikke længere! Miniferie, weekender, ophold på en uge og derover… skynd dig at se vores ferietilbud!

TOP