×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : info@lesnaiades.com
Nos bureaux sont ouvert du lundi au vendredi, de 9h à 17h

 

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Village de St Tropez
Port Grimaud, entrée
PREV
NEXT

Kultur og landsbyer i Saint Tropez-bugten

Provence Alpes Côte d’Azur-regionen er et helt exceptionelt sted, som er berømt for sine smukke naturlandskaber og den høje livskvalitet, men det kan også byde på en fantastisk historisk kulturarv, som I kan opleve under jeres ferie.

Gå en tur i de hyggelige gader i den gamle bydel i Grimaud i din ferie. Observer arkaderne, stentrapperne, de tunge trædøre med smedejernssøm og de andre skjulte vidundere under bougainvilleaerne på din vej til Moulin Saint Roch. Lidt højere oppe på bjerget ligger ruinerne af slottet, som før i tiden husede adelige under deres ophold i Freinet, og vidner om hvor strategisk vigtig denne højtliggende landsby var i middelalderen. En tur på akvædukten Pont des Fées giver dig en idé om, hvordan man i det 15. århundrede forsynede Grimaud med vand fra de omkringliggende bjerge, 3 km væk.

På vejen ned mod havet ligger Port-Grimaud, en enestående lille by på pæle. Oplev hvordan denne lille fiskerlandsby er blevet til Provences lille Venedig, en perle i Saint Tropez-bugten. Du kan også benytte dig af din ferie til at besøge de mange vingårde, som nyder godt af det milde klima på vinruten – Gassin, Ramatuelle, Plan de La Tour – og smag på en kølig Côte de Provence… men husk… Bør indtages med mådehold for ikke at risikere et tvunget ophold hos de kendte gendarmer i Saint Tropez!… Tag derefter videre til en ny landsby, og oplev den ægte middelhavscharme. Hvert enkelt museum fortæller sin egen historie – Musée de l’Annonciade i Saint Tropez, Musée des Arts et Tradition i Grimaud, Musée océanographique i Monaco foruden diverse begivenheder, som afholdes i løbet af ferieperioden, såsom udstillinger og festivaler.

Den tredje weekend i september hvert år afholdes de europæiske kulturarvsdage, hvor alle kan besøge monumenter, kirker, slotte og meget mere… som ellers er lukkede for offentligheden. Du kan ikke nå det hele på en miniferie eller en weekend, så kom endelig tilbage igen!! Vent ikke længere! Miniferie, weekender, ophold på en uge og derover… skynd dig at se vores ferietilbud!

TOP