×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : info@lesnaiades.com
Nos bureaux sont ouvert du lundi au vendredi, de 9h à 17h

 

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Le Var et la Nature
Un magnifique champs de lavande avec cabanon provençal
Le sentier du Littoral - L Escalet
PREV
NEXT

Var og Naturen

Uanset om du bliver en weekend eller holder hele din ferie hos os, så nyd dit ophold ved Saint Tropez-bugten med de exceptionelle landskaber, som Var og Côte d’Azur har at byde på. Her er der med garanti noget for øjnene og fantastiske panoramaudsigter ud over det azurblå Middelhav.

LANDSIDEN

70 % af departementet Var er dækket af skov og er derfor det andet mest skovklædte departement i Frankrig og er det skovområde, der har det største antal varieteter. Området har et væld af stier, som kan bruges til fods eller på cykel under dit ophold. Langs kysten er naturen så smuk, at den bare skal opleves. Bjergkæden Massif des Maures strækker sig fra Hyères til Fréjus, her kan I køre rundt og besøge nogle af de 26 smukke landsbyer i jeres ferie. “Lei Mauro” – eller det sorte bjerg – er berømt for sine kastanjetræer, klippernes mørke farve og skoven. Det er én af Provences vildeste og ældste skove.

VANDSIDEN

Øerne Porquerolles og Port Cros, vandreruten Sentier des Douaniers og de fantastiske udsigtspunkter ved Camarat, Taillat og Lardier, dæmningen Barrage de la Verne, vådområdet Etangs de Villepey… giver mange muligheder for at tage nogle flotte feriebilleder. Escalet-stranden i Ramatuelle er lidt mere uberørt og udgangspunktet for fantastiske vandreture langs kysten. Der er for mange af dem til at vi kan nævne dem her, men her er nogle af de strande, som du kan benytte dig af i din næste ferie: La Nartelle i Sainte Maxime, Gigaro eller Sylvabelle i La Croix Valmer, Bonporteau i Cavalaire… og naturligvis stranden Pampelonne i Saint Tropez! Her kan I svømme, sole jer, spise og danse! Den 4,5 km lange sandstrand har dannet rammerne for mange historier – måske møder du en kendt person i løbet af dit ophold ved Middelhavskysten! Ellers kan I altid se dem i biografen i Sainte Maxime, Saint Tropez eller Cavalaire!

Mellem Var og Alpes Maritimes ligger et enestående landskab med kløfter, slugter, forrevne tinder i slående kontrast til Middelhavets azurblå vand – velkommen til hjertet af Massif de l’Esterel og dens røde klipper. Dette smukke landskab står, som det altid har gjort, og udgør den dag i dag en stor inspirationskilde for kunstnere, der har valgt at slå sig ned her, eller som er på passage i et par dage ved Côte d’Azur. Vent ikke længere! Weekender, miniferier, ophold på en uge eller mere, se alle vores ferietilbud!

TOP