×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : info@lesnaiades.com
Nos bureaux sont ouvert du lundi au vendredi, de 9h à 17h

 

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PREV
NEXT

Begivenheder

Er du på ferie på Côte d’Azur bare for en weekend, eller er du så heldig, at du har mere tid? Vi har udplukket nogle vigtige begivenheder i området omkring Saint Tropez-bugten.

Holder du f.eks. ferie i maj? Kom og oplev de traditionelle “bravades” i Saint-Tropez, Cogolin og Sainte-Maxime, som er populære kostumefester, som kaster os tilbage til en tid, der var engang. Altid i maj måned. Hvis du elsker at se på regatta anbefaler vi Giraglia Rolex Cup, et berømt kapsejlads i regionen, som hvert år i juni måned indhyller Middelhavet i tusinde farver. Tag en miniferie i forbindelse med Harley Davidson-træffet (07/05/20 - 10/05/20), som er det tidspunkt på året, hvor motorcyklister fra flere lande mødes ved Middelhavet for at være fælles om deres passion, og hvor der i samme forbindelse afholdes koncerter og andre begivenheder.

Regner du med at holde ferie i juli eller august? Tag til jazzfestival i landsbyen Ramatuelle, eller deltag i Grimaldines-festivalen i Grimaud – hvor der er gadeunderholdning og koncerter på slottet om aftenen. En anden oplevelse af international karakter, som du kan få glæde af, hvis din ferie ligger i september, er det berømte kapsejlads “Voiles de Saint Tropez”, som tiltrækker sejlere og andet godtfolk fra hele verden. Prøv at lukke øjnene, forestil dig lyden fra pétanquekugler, der støder mod hinanden… blandet med duften af Sydfrankrig… Nu er ferien startet ved den myteomspundne Saint Tropez-bugt. Vent ikke længere! Miniferie, weekender, ophold på en uge og derover… skynd dig at se vores ferietilbud!

TOP