×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : info@lesnaiades.com
Nos bureaux sont ouvert du lundi au vendredi, de 9h à 17h

 

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Plage de Pampelonne
Mer et terroir - Vignes et Mer - Ramatuelle
PREV
NEXT

AKTIVITETER PÅ COTE D AZUR

Aktiviteter, kultur, arrangementer, gåture i naturen, shopping i St. Tropez eller i byen Grimaud... lad dig friste af eventyret, og tøv ikke med at bede om tips og must-see steder!

Kun et stenkast herfra eller blot nogle enkelte kilometer fra campingpladsen er der et væld af sjove og sportslige aktiviteter at vælge imellem, som vil gøre din ferie med familien eller vennerne til en uforglemmelig oplevelse: vandsport, dykning, karting, træk med gummiring, bowling, paintball, tennis, forlystelsespark, golf, minigolf, ridning, fiskeri… Her er masser at give sig til på din ferie ved Côte d’Azur – ting som du måske vil opdage eller genopdage! Og for nemheds skyld kan du købe dine billetter til Aqualand direkte i receptionen – endda til fordelagtige priser! Drag fordel af de mange rabatter, som tilbydes i de brochurer, som ligger i receptionen.

Er du mest til afslappede weekender og daseferier? Saint Tropez-bugten er den ideelle feriedestination! Nogle er offentlige mens andre er private, nogle tillader kæledyr… der findes et hav af paradisagtige strande og pittoreske bugter langs Middelhavskysten. Læg dit håndklæde på Port Grimaud-strandens bløde sand, som ligger i gåafstand på kun 900 m fra campingpladsen. De helt små kan lege i fuld sikkerhed (tilstedeværelse af en livredder) i en afslappet familiær atmosfære.

Escalet-stranden i Ramatuelle er lidt mere uberørt og udgangspunktet for fantastiske vandreture langs kysten. Der er for mange af dem til at vi kan nævne dem her, men her er nogle af de strande, som du kan benytte dig af i din næste ferie: La Nartelle i Sainte Maxime, Gigaro eller Sylvabelle i La Croix Valmer, Bonporteau i Cavalaire… og naturligvis stranden Pampelonne i Saint Tropez! Her kan I svømme, sole jer, spise og danse! Den 4,5 km lange sandstrand har dannet rammerne for mange historier – måske møder du en kendt person i løbet af dit ophold ved Middelhavskysten! Ellers kan I altid se dem i biografen i Sainte Maxime, Saint Tropez eller Cavalaire! Vent ikke længere! Miniferie, weekender, ophold på en uge og derover… skynd dig at se vores ferietilbud!

TOP