×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : info@lesnaiades.com
Nos bureaux sont ouvert du lundi au vendredi, de 9h à 17h

 

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

St Tropez
Sentier cotier
Sentier cotier
PREV
NEXT

UNDERSØG DEN GULF AF SAINT-TROPEZ

Aktiviteter, kultur, arrangementer, gåture i naturen, shopping i St. Tropez eller i byen Grimaud... lad dig friste af eventyret, og tøv ikke med at bede om tips og must-see steder!

Kun et stenkast herfra eller blot nogle enkelte kilometer fra campingpladsen er der et væld af sjove og sportslige aktiviteter at vælge imellem, som vil gøre din ferie med familien eller vennerne til en uforglemmelig oplevelse: vandsport, dykning, karting, træk med gummiring, bowling, paintball, tennis, forlystelsespark, golf, minigolf, ridning, fiskeri… Her er masser at give sig til på din ferie ved Côte d’Azur – ting som du måske vil opdage eller genopdage! Og for nemheds skyld kan du købe dine billetter til Marineland, Aqualand direkte i receptionen – endda til fordelagtige priser! Drag fordel af de mange rabatter, som tilbydes i de brochurer, som ligger i receptionen.

Kun et stenkast herfra eller blot nogle enkelte kilometer fra campingpladsen er der et væld af sjove og sportslige aktiviteter at vælge imellem, som vil gøre din ferie med familien eller vennerne til en uforglemmelig oplevelse.

Provence Alpes Côte d’Azur-regionen er et helt exceptionelt sted, som er berømt for sine smukke naturlandskaber og den høje livskvalitet, men det kan også byde på en fantastisk historisk kulturarv, som I kan opleve under jeres ferie.

Uanset om du bliver en weekend eller holder hele din ferie hos os, så nyd dit ophold ved Saint Tropez-bugten med de exceptionelle landskaber, som Var og Côte d’Azur har at byde på. Her er der med garanti noget for øjnene og fantastiske panoramaudsigter ud over det azurblå Middelhav.

Saint Tropez-bugten er et traditionsrigt område som – naturligvis – kan takke den internationalt kendte Saint-Tropez og dens mange luksusbutikker for sit ry.

TOP