×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : info@lesnaiades.com
Nos bureaux sont ouvert du lundi au vendredi, de 9h à 17h

 

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

vandland

POOLOMRÅDE

  • Langtidsopvarmet udendørs pool: 50m bred 15m
  • Opvarmet soppebassin
  • 2 vandrutschebaner Længde : 75m

AFSLAPNINGSOMRÅDE

  • Solarium - terrasser

PRAKTISKE OPLYSNINGER

  • Åbning af poolområde : 04/04/20-27/09/20
  • Obligatorisk armbånd
  • Badetøj accepteres kun i Lycra og/eller Neoprene (se forretningsordenen for flere detaljer)

Benyt svømmebassinet på vores campingplads hele sæsonen !

Der er plads til alle her på vores campingplads med svømmebassin med olympiske mål og de to vandrutsjebaner. Dette 50 meter lange og 15 meter brede svømmebassin med en dybde fra 1,20 til 3,90 meter er den eneste af slagsen i Saint Tropez-bugten, og det giver kun lyst til én ting – at hoppe i! Vores ydelser er omfattet i prisen for leje af mobilhomes og teltpladser, så du kan få det meste ud af din ferie i Var.. Vi gør opmærksom på, at svømmebassinet på vores campingplads er opvarmet (undtagen juli og august) og derfor kan benyttes fra pladsens åbning til lukning for de gæster, der ønsker at komme uden for sommerperioden. Vores campingplads med svømmebassin har ligeledes et opvarmet soppebassin med helt nyt springvand fra 2014, hvor de små kan pjaske rundt i fuld sikkerhed, mens de lidt større kan kaste sig ud i én af vores to vandrutsjebaner på 75 meter.

Din ferie i mobilhome under Vars sol

Men hvad ville ferier i Var være uden én af sommerens hovedaktiviteter: afslapning under Côte d’Azurs sol. Det har vi også tænkt på. Midt i vandlandet har vi indrettet et solarium med liggestole, hvor du kan solbade. Fra 4. april til 31. august er der på campingpladsen mulighed for at dyrke vandgymnastik, som er en behagelig måde at holde dig i form på. Hent blot aktivitetskalenderen i receptionen for at se, hvornår du skal begive dig derhen. Vores campingplads med svømmebassin tilpasser vandlandets åbningstider efter sæsonen. Så husk derfor at kigge på åbningsoversigten, når du planlægger din ferie i mobilhome i Var.

For din sikkerhed garanterer campingpladsen, at svømmebassinet er overvåget

Vores livreddere holder til enhver tid et vågent øje med svømmebassinet. Når du pakker kufferten for at tage på ferie i mobilhome i Var, må mændene ikke glemme at tage stramtsiddende badebukser med, da det ikke er tilladt at bade i løstsiddende badeshorts (se forretningsordenen for flere detaljer).

TOP