×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : info@lesnaiades.com
Nos bureaux sont ouvert du lundi au vendredi, de 9h à 17h

 

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Animationer

Mere end noget andet sted, er din ferie på Côte d’Azur ensbetydende med afslapning og godt humør!

På vores campingplads, kun et stenkast fra Middelhavet, er der sportsaktiviteter allerede

Det er derfor vi inviterer dig til at deltage i vores forskellige sportslige aktiviteter, vnæste gang du holder ferie på Côte d’Azur om foråret og frem til 31. august. På campingpladsens program over sportsaktiviteter tæt ved Middelhavet starter dagen naturligvis med afspænding i fred og ro og joggingture langs Saint Tropez-bugten, muskelopvarmning og vandgymnastik i vores svømmebassin med olympiske mål.

Aktive eftermiddage i din ferie ved Côte d’Azur

Vores animatører opfordrer dig til at gå ind på den nye animationside (Point Animation) for sæsonen 2016: Viften af aktivitetstilbud på vores campingplads, der ligger 900 m fra Middelhavet, er i mellemtiden udvidet med et multisportsområde, bordtennis, et petanqueområde med aftenbelysning og en minigård.
Nyt i 2019 ! "Super Fun Station" ankommer til vores campingplads !

En række aktiviteter for børnene i din ferie på Côte d’Azur

Fra den 1. juli og frem til den 31. august står animatørholdet klar til at modtage dine kære børn fra 4 til 12 år. Der er lærerige spil på programmet, såsom opdagelse i naturen, løsning af gåder, manuelle aktiviteter, såsom arbejde med trylledej, maling og diverse kreative aktiviteter, men også fælleslege som fodbold, sækkeløb, basketball, skattejagt mv.

Grin og fællesskab er nøgleordene for dine aftener på vores campingplads to skridt fra Middelhavet.

Fra 1. juli til 31. august tilbyder vi en spændende cocktail af varieret underholdning på vores campingplads ved Middelhavet. Hver aften, i hele din ferie ved Côte d’Azur, tilbyder vi et nyt tema: karaoke, friluftsbiograf, dans, cabaret… Du vil få udleveret en aktivitetskalender, når du ankommer til campingpladsen. Der er noget for enhver – små og store! Vores priser for udlejning af mobilhomes omfatter deltagelse i alle vores aktiviteter.

TOP