×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : info@lesnaiades.com
Nos bureaux sont ouvert du lundi au vendredi, de 9h à 17h

 

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vores mobilhomes

Domaine des Naïades har valgt at tilbyde en bred vifte af mobilhomes for at opfylde vores gæsters forventninger. Vi bestræber os på, at alle vores mobilhomes, lige fra "CLASSIC" til "PRESTIGE", falder harmonisk ind i den omgivende natur og fornyes regelmæssigt. Vi vil gøre alt for, at din ferie i et af vores mobilhomes på vores 4-stjernede campingplads i Grimaud ved Saint Tropez-bugten i hjertet af Var bliver så vellykket som overhovedet muligt.

Oplev vores udvalg af mobilhomes :

Serien Prestige
Serien Premium
Serien Family
Serien Confort
Serien Classic Plus
Serien Classic

Nyhed 2019: Vores tidligere produktserie Premium 5 bliver til PRESTIGE 5!

Hvis I vil have et mobilhome med en fuld servicepakke: TV, klimaanlæg, wifi, opvaskemaskine, lagener, håndklæder… Så er PRESTIGE som skabt til jer!
Hvis I er et par med 3 børn, og ingen af dem vil sove i stuen…?: Så er PRESTIGE som skabt til jer, med to soveværelser, hvoraf det ene har 3 enkeltsenge, og 2 badeværelser med brusekabine!
Hvis I drømmer om luksusversionen af et mobilhome - en moderne bolig med serviceydelser… Så er PRESTIGE som skabt til jer!

 • Størrelse
  37m²
 • Antal mennesker
  5
 • Antal værelser
  2

Nyhed 2019 Produktserien PREMIUM fås nu udelukkende med 3 soveværelser!

Hvis I er et par med 4 børn, og ingen af dem vil sove i stuen… og hvis I vil have et mobilhome med en fuld servicepakke: TV, klimaanlæg, wifi, opvaskemaskine, lagener, håndklæder… Så er PREMIUM som skabt til jer!
Hvis I er flere vennepar, som vil bo sammen og har brug for 3 soveværelser med fuldt udstyret køkken og opvaskemaskine... Så er PREMIUM som skabt til jer!
Siden 2018-sæsonens start har Domaine des Naïades tilbudt sin nye mobilhomemodel: PREMIUM 6 til seks personer!
Drømmer I om en fuldt udstyret bolig med en smuk terrasse på 15m2 i et roligt kvarter med træer? Så er PREMIUM som skabt til jer!

 • Størrelse
  33m²
 • Antal mennesker
  6
 • Antal værelser
  3

Nyt i 2019 : "Serien FAMILY" : vores nye familiekvarter:

Familier er forskellige, og jeres familie er naturligvis helt unik, så vi har skabt et nyt kvarter med en ny mobilhome-produktserie specialudviklet til børnefamilier: Produktserien FAMILY.

I kan vælge mellem to forskellige boligtyper i et roligt kvarter uden trafik, med legeplads til børnene:

-          Le Family til 8 personer med 4 soveværelser og et badeværelse, på et areal på 42m2 med tilhørende terrasse på 24m2 (kapacitet til højst 6 voksne og 2 børn).

-          Le Family til 6 personer med 3 soveværelser og et badeværelse, på et areal på 35m2 med tilhørende terrasse på 20m2 (kapacitet til højst 6 voksne).

Hvis I vil have et mobilhome med en fuld servicepakke: TV, klimaanlæg, wifi, opvaskemaskine, lagener, håndklæder… Så er FAMILY som skabt til jer!

 • Størrelse
  35 eller 42m²
 • Antal mennesker
  6 til 8
 • Antal værelser
  3 eller 4

Vil du gerne på ferie på Côte d’Azur, men du vil ikke gå glip af din yndlingsserie ? Vores CONFORT mobilhomes er ikke blot udstyret med et fjernsyn, men også aircondition, så du vil kunne se dine programmer i dagens varmeste timer. Sammenbragte familier, børn i skolealderen, ferie i højsæsonen ? Vores CONFORT mobilhomes med tre værelser er større og mere brugervenlige og er udstyret med aircondition og fjernsyn. Det er lige præcis den indlogeringstype, du har brug for !

 • Størrelse
  25, 29 eller 33m²
 • Antal mennesker
  4, 6 eller 7
 • Antal værelser
  2 til 3

Nyt i 2019: Classic Plus-serien er tilgængelig i en udgave med 3 værelser !

Holder du ferie i juni, juli eller august ? Har du små børn, og er det en prioritet for dig, at kunne komme hjem til et køligt hus efter en hel dag i solen ? Så gå til et mobilhome i n med klimaanlæg: det CLASSIC PLUS !

 • Størrelse
  25, 29 eller 33m²
 • Antal mennesker
  4, 6 eller 7
 • Antal værelser
  2 til 3

Drømmer du om at holde ferie ved Saint-Tropez-bugten… Vil du hellere bruge dine penge på indgange, caféer, shopping, restauranter og andre små glæder ? Vores CLASSIC mobilhomes har lige præcis alt det udstyr, du har brug for uden alt det overflødige ! Vores mobilhomes er ideelle til to personer, til et par med børn.

 • Størrelse
  25m²
 • Antal mennesker
  4
 • Antal værelser
  2
TOP